1 Acceptació i disponibilitat de les Condicions Generals

LOPD / IMATGE

Li informem que les seves dades identificatives i les contingudes en el Campus virtual i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a info@mecabit.com. 

De la mateixa manera, si vostè no desitja cedir la seva imatge o veu per a gravacions dins l’aula virtual o qualsevol altre fi o mitjà, pot informar-ho per correu electrònic a info@mecabit.com; cal tenir en compte que, per a la formació subvencionada, el centre pot haver de certificar les assistències per tal d’optar al certificat corresponent.

A tal efecte, en les formacions subvencionades, les seves dades poden ser trameses a les administracions públiques que ho requereixin en actes d’inspecció i/o auditoria.

VIRUS I SEGURETAT

Tot i que hem pres mesures per a garantir que aquest  que el Campus virtual i els seus fitxers adjunts estan lliures de virus, la bona pràctica en seguretat aconsella que el receptor ha d’assegurar-se que en efecte estan lliures de virus.