La nostra empresa:

Mecabit va ser fundat l’any 1988, essent un dels primers centres d’informàtica i mecanografia. Des d’aleshores, amb el nostre esforç, i gràcies a la confiança dels nostres alumnes, seguim oferint un ensenyament personalitzat i de qualitat. Disposem d’un equip de formadors professional i especialitzat en els cursos que imparteixen.

A més, el Centre de Formació Mecabit és una acadèmia d’informàtica acreditada per a realizar les proves d’ACTIC i homologada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en formació professional ocupacional adreçada a persones desocupades, i també imparteix cursos amb Certificat de Professionalitat.

MECABIT col·labora amb la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo i amb el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya en la impartició de formació professional contínua per a treballadors en actiu, i realitza formació privada d’informàtica i idiomes.

Com a Centre de Formació, el nostre objectiu és transmetre als alumnes els coneixements, habilitats i tècniques necessàries per a optimitzar el seu rendiment i millorar així les seves perspectives professionals. Paral·lelament a aquests serveis oferim la possibilitat de lloguer d’aules, per empreses, entitats, etc. que ho necessitin.

Durant l’any 2015 Mecabit s’uneix a l’empresa FET RECURSOS, amb la finalitat d’ampliar els seus serveis i equip humà, i així expandir la seva activitat principalment per les comarques del Garraf i el Baix Penedès.

Actualment, i des de la unió dels dos centres hem atès i format a més de 3500 alumnes que cada cop més ens confien la seva capacitació per iniciar o millorar la seva trajectòria professional.